Nasz przybieral roznie na wadze. Raz potrafil przybrac miedzy jedna a druga wizyta prawie kg a na nastepnej wizycie po 2 tyg np tylko 300g. Kazde dziecko roznie przybiera. Najwazniejsze sa te ich wykresy. A dodam, ze ja od poczatku karmie sztuczym mlekiem a teraz to jeszcze do tego kaszka na noc podawana od 3 miesiaca mimo, ze mozna dopiero od 4, ale to dlatego, ze maly budzil mi sie w nocy na jedzenie a po kaszce zaczal spac mi cale noce do samego rana. Wiec ja kazda noc mam przespana, bo on po kaszce zasypia i spi do rana

i tak robie do tej pory, kaszka raz dziennie na noc, owocek, obiadek i mleczko

a on je strasznie duzo ale nie widac tego po nim, bo jest chudy ale dluugi strasznie. polozna stwierdzila, ze figure moze miec po mnie, dluga a chuda hehe
Co do kapania to Nasz na poczatku bal sie ale potem to juz radosc. A teraz to juz w ogole uwielbia zwlaszcza jak kaczki plywaja on je probuje zlapac i jest mnostwo piany w wanience

polecam po 3 miesiacu pojsc z dzieckiem na basen

super sprawa, nasz mial wielka radoche za pierwszym razem a za drugim to juz prawie plywac sie uczyl

mam zdjecia na facebooku jak by ktoras z mam chciala zobaczyc

trzeba bedzie sie ugadac moze na taki wspolny wypad basenowy mamuski
Ania Twoj syn to normalnie szok, ze tyle wazy

to Max ma teraz prawie 7 miesiecy i wazy troche ponad 7 kg

ale on w dlugosc idzie i jest bardzo aktywny w ciagu dnia. oj bardzo wiec spala wszystko